Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriële toepassingen
Producten ➤ Filterkaarsen en Filterkaars

Geplisseerde filterkaarsen

De BorsoPleat kaarsenfilter is geschikt voor het verwijderen van ongewenste deeltjes en als voor-filtratie ter bescherming van membraan filterskaarsen. Het gepliseerde media zorgen voor de voor-filtratie van de procesvloeistof en kan gebruikt worden als voor filter om een Membraan filterkaars te beschermen. 

 

BorsoPleat-P

De BorsoPleat-P Filterkaarsen zijn geschikt voor het verwijderen van ongewenste deeltjes en als voor-filtratie ter bescherming van membraan filterskaarsen. Het unieke ontwerp van de BorsoPleat-P-cartridges draagt bij aan lagere bedrijfskosten. De BorsoPleat-P filterkaarsen zijn geschikt voor toepassingen variërend van vermindering van de biobelasting tot het klaren van een breed scala aan procesvloeistoffen en eindproducten.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon
 

borsopleat_p

BorsoPleat-k

De BorsoPleat-K is een combinatie van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met het oppervalkte van een gepliseerd element. ​BorsoPleat-K patronen zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte.  De BorsoPleat-K Kaarsfilters zijn te verkrijgen in een micronage van 0.5µm tot 75 micron abs. De BorsoPleat-K is een combinatie van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met  het oppervlakte van een gepliseerde filterkaars. 
Dit ontwerp zal vervuiling van het filteroppervlak door een breed spectrum aan verontreinigingen verminderen. BorsoPleat-K kaarsfilters  zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte. De gesorteerde meerlaagse polypropyleen media zorgen voor de voorfiltratie van de procesvloeistof voorafgaand aan de absolute nominale eindlaag. Het unieke ontwerp van de BorsoPleat-K Filterkaarsen draagt bij aan lagere bedrijfskosten. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de e-mail of telefoon

 

borsopleat_k

BorsoPleat-M

​De BorsoPleat-M filterpatronen van Van Borselen Filters, maken gebruik van de Laatste ontwikkelingen op het gebied van borosilicaat glasvezel filtermedia technologie. Deze Geplisseerde filterkaarsen zijn opgebouwd uit robuuste glasvezel- en polypropyleenfilters en bieden een verwijderingsgraad van 0,5 tot 5 micron absoluut.

borsopleat_m

BorsoCrypto

​BorsoCrypto Kaarsenfilter worden gebruikt voor de bestrijding van Cryptosporidium-ocysten in water dat gebruikt wordt in de voedingsmiddelen-, dranken- en de waterindustrie.

bcr-borsocrypto_web(1)
Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken