Zakkenfilters

Van Borselen heeft een volledig programma industriële filterzakken van Europesche top kwaliteit. Al onze filterzakken worden geproduceerd in West-Europa en voldoen aan de gestelde eisen voor voedingsmiddelen.
Zakkenfilters

Van Borselen heeft een volledig programma industriële filterzakken van Europesche top kwaliteit. Al onze filterzakken worden geproduceerd in West-Europa en voldoen aan de gestelde eisen voor voedingsmiddelen.

Filterzakken vindt u overal, chemie, resins, verf, eetbare oliën, automobiel, voedingsmiddelen, et cetera. Van Borselen levert haar filterzakken direct vanuit voorraad.

Van Borselen heeft de breedste range filterzakken beschikbaar in de markt. Wij leveren sinds 1922 filterzakken in de Benelux en daarbuiten.


Een zakkenfilter is een uitstekende oplossing voor het filteren van verschillende soorten vloeistoffen, waaronder water, olie en chemische stoffen. Deze . Zakkenfilters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en poriegroottes, zodat ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van zakkenfilters voor vloeistoffen is hun hoge efficiëntie en vuilopvang cappaciteit. Ze zijn in staat om zelfs de kleinste deeltjes uit de vloeistof te filteren. Daarnaast zijn zakkenfilters eenvoudig te installeren en te vervangen, wat zorgt voor een efficiënt en kosteneffectief filtersysteem.

Zakkenfilters  zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals het filteren van koelvloeistoffen in de metaalbewerking, het zuiveren van drinkwater en het verwijderen van onzuiverheden uit chemische oplossingen. Het is belangrijk om bij het kiezen van een zakkenfilter rekening te houden met factoren als de vereiste doorstroomsnelheid, de viscositeit van de vloeistof en de vereiste filtratienauwkeurigheid.

Bij het gebruik van zakkenfilters is het ook belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de optimale filterprestaties te behouden. Het vervangen van de zakken op regelmatige basis zorgt ervoor dat het systeem effectief blijft en voorkomt dat onzuiverheden zich ophopen in de vloeistof.

Zakken filters worden bijvoorbeeld veel toegepast te bescherming van membraanfiltratie.

Voor meer specifieke informatie omtrent onze zakkenfilter / filterzakken kijkt u op filterzakken of neemt u direct contact met ons op via 079-3412314 of info@vanborselen.nl