Verschillende industriële toepassingen kunnen verschillende eisen stellen aan apparatuur en filtermedia. Daarom heeft Van Borselen de unieke Pall FSI X100 Convertible Filter Housing. Het sterke, lichtgewicht en zuinige filterhuis is bestand tegen een breed scala aan chemicaliën en kan eenvoudig worden omgezet van filterzak gebruik naar filterkaarsen. Het stelt de gebruiker in staat om het filtermedium en de constructie te kiezen die precies passen bij zijn of haar specifieke behoeften.

De Pall FSI X100 is gemaakt van lichtgewicht polypropyleen, met een UV-remmer voor duurzaamheid in alle weersomstandigheden. Het speciaal ontworpen deksel met schroefdraad maakt het mogelijk om te verzegelen en af te sluiten zonder dat er ander gereedschap nodig is. 

Wij kunnen de X100B en X100C filterhuizen vervangen en hebben ook de originele reserveonderdelen.

Polypropyleen X100 filterhuis
The X100 filter housing made of reinforced polypropylene is ideal for applications where stainless steel is not suitable. The filter housing is suitable for both filter cartridges and filter bags.
x100 filterkaarsen

Filter cartridges type X100, these polypropylene filter cartridges fit both the original X100 filter housings and the new X100 filter housings. available in micronrating from 1um to 100 microns.