Tank filter

Van Borselen Filter heeft een compleet programma filters voor het beluchten en ontluchten van uw tanks. Maar welk filter is geschikt voor uw toepassing?
Tank filter

Het kiezen van de juiste beluchtingsfilters is een proces waarbij veel meerkomt kijken dan mensen vaak denken. Tanks worden in de process industrie vaak gebruikt voor het opslaan van producten en omdat bijna alles in een tank kan worden opgeslag is het proces afhanekelijk welke filter voor u het meest geschikt is. 

Waarom een tank filter: 
Tanks worden regelmatig geleegd en weer gevuld en om te voorkomen dat deze in een vacuum komen is er een opening naar buiten waardoor de tank be en ontlucht word. door deze openingen kunnen deeltjes en bacterien naar binnen komen die het product negatief kunnen beinvloeiden. Om dit te voorkomen is het altijd aan te raden om een tank filter te installeren. 

Hoe kiest u voor uw proces het juiste Tank filter:
Het selecteren van de juiste filters voor uw process is afhankelijk van een heleboel factoren denk hierbij aan, Groote van de Tank, de flow van ontluchten (Meestal pomp flow), medium in de tank, doel van de klant, maximale temparatuur, worden de tanks gereinigd doormiddel van stoom of chemicalien en nog veel meer. 

PTFE mini  tank filter

PTFE membrane filter cartridge is specially designed for sterile aeration and venting of your storage tanks or for use as a vacuum break on your autoclave.