Automotive

Als een van de meest ervaren filterleveranciers van de Benelux is Van Borselen in staat een oplossing te bieden voor al uw filtratietoepassingen in de automotive sector.
Automotive

Als een van de meest ervaren filterleveranciers van de Benelux is Van Borselen in staat een oplossing te bieden voor al uw filtratietoepassingen in de automotive sector.

Van Borselen heeft een van de grootste diversiteit aan filterproducten in de markt en is daarom in staat het optimale filtratieproduct te leveren voor uw specifieke toepassing.


Enkele toepassingen

  • Motoren fabriek, machinale vloeistoffen 

  • Coating (e-coat, lak, mica, aluminium etc)

  • Ontvetten

 

  • Ontijzeren

  • Primer

  • Toplak

 

 

Automotive Filters

Van Borselen heeft een lange geschiedenis in de automotive sector en is een van de belangrijkste leveranciers van filters door de gehele Benelux. Met ons zeer uitgebreide pakket hebben wij een filter voor elke toepassing, van automobiel productie tot auto reparatielakken. Bij de productie van auto's spelen filters een belangrijke rol bij het spuiten van coatings zoals e-coat, lak, mica en aluminium. Automotive filters worden gebruikt om eventuele onzuiverheden en oliën te verwijderen die de kwaliteit van de coatings kunnen beïnvloeden. Het belangrijkste doel van filters in de automotive industrie is om ervoor te zorgen dat de auto's van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de eisen van de klanten. Door het gebruik van hoogwaardige filters kunnen fabrikanten ervoor zorgen dat de auto's van goede kwaliteit zijn en geen defecten vertonen die de veiligheid en prestaties van de auto kunnen beïnvloeden. Voorbeelden van automotive filters zijn filterzakken en filterkaarsen. welke in de automotive industrie zowel voor vloeistoffen als voor gassen gebruikt worden. 

automotive filters

Kwaliteitscontroles

Van Borselen is  ISO9001 gecertificeerd .

Producten welke geleverd worden in uw verf, coating, hars of inkt toepassing zijn volledig traceerbaar en geproduceerd en worden silicone vrij geleverd.

Vraag naar onze brochure voor de automotive industrie of neem direct contact met ons op.