Over ons

Met 100 jaar ervaring hebben wij een diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van filtratie en separatie. Van Borselen Filters is gevestigd in Zoetermeer, hier werkt een enthousiast team van filtratie- en separatiespecialisten.

Of het nu gaat om het optimaliseren van bestaande processen, oplossen van filtratieproblemen of het dimensioneren van nieuwe processen, wij staan al 100 jaar voor u klaar! Door het leveren van maatwerk, levering vanuit voorraad en topkwaliteit producten hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Overal waar grotere hoeveelheden vloeistoffen en gassen worden gefiltreerd vindt u Van Borselen filters. 

Wij zijn zeer goed thuis in bijvoorbeeld de farmacie, chemie, voedingsmiddelen & drank, coating, waterbehandeling en tal van aanverwante sectoren en zijn u graag van dienst.

 

ISO:9001:2015 

ISO:9001:2015 

Van Borselen Filters B.V. heeft zich vol ingezet op het behalen van het ISO:9001:2015 certificaat. Vanuit onze wens om een nóg betrouwbaardere partner te zijn voor onze afnemers is het kwaliteitsmanagementsysteem opgezet, veelvuldig geanalyseerd en beoordeeld.

Na beide externe audits, uitgevoerd door het TÜV, is er door het TÜV een positief oordeel uitgebracht, waardoor wij met trots mogen zeggen dat wij ISO-gecertificeerd zijn.

Wat ons bijzonder maakt;

Wat ons bijzonder maakt;

  • Top Kwaliteit, internationaal toonaangevende fabrikanten
  • Levering uit voorraad, vanuit ons magazijn in zoetermeer
  • Maatwerk, specialistische oplossingen
  • Kennis, filtratie-specialist sinds 1922
  • Persoonlijk contact, onze filtratie-specialisten komen graag bij u langs
  • Bereikbaar, telefonisch, email of post. Wij reageren altijd snel! 

MVO

MVO

Van Borselen Filters B.V. denkt groen. Zo bestaat 40% van het wagenpark van Van Borselen uit volledig elektrische auto’s én onze collega’s doen actief aan carpoolen. Daarnaast verzamelt Van Borselen Filters haar zendingen, zodat zo min mogelijk wagens nodig zijn om de goederen hier in het magazijn te krijgen. Ook compenseren onze transporteurs hun CO2-uitstoot en zijn zij ISO:14001 gecertificeerd. 

Niet alleen buiten de muren zijn wij milieubewust bezig, maar ook daarbinnen. Zo worden uw goederen verstuurd op FSC pallets en in dozen die voor 80% bestaan uit gerecycled karton. Verpakkingsmateriaal wordt hergebruikt waar mogelijk en ons afval wordt gescheiden. Daarnaast wordt het pand volledig verlicht door energiezuinige ledverlichting en met groene energie. 

Verder biedt Van Borselen Filters milieuvriendelijke services aan. Bij Van Borselen Filters kunt u uw filters laten reinigen, testen en vervolgens weer hergebruiken. Zeefdekken kunt u door Van Borselen laten herbespannen, zodat deze opnieuw ingezet kunnen worden.  Tot slot biedt Van Borselen filters en andere producten aan ten behoeve van het recyclen van plastic, voor aardwarmte-projecten en voor het verwijderen van olie uit water. 
Van Borselen Filters is een duurzame onderneming die haar steentje bijdraagt aan een groene toekomst