BorsoCap-SIP

BorsoCap-SIP capsulefilter is een PTFE membraancapsule, speciaal ontwikkeld voor het filtreren van steriele lucht en gas in bioframacutische toepassingen. De BorsoCap-Sip is een capsule filter welke inline gesteriliseerd kan worden met stoom. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de telefoon of e-mail

Meer informatie

Materiaal PTFE
Toepassing Water, Voedingsmiddelen en drank, Chemie, Farmacie, Verf hars en coating
Soort Membraanfilterkaars

Product bijlagen / Datasheet

BorsoCap-SIP (879.34 kB)

Omschrijving / BorsoCap-SIP


De BorsoCap-PTFE Capsule filters hebben een absolute filtratie  en zijn gemaakt met een hydrofoob PTFE membraan, wat ze geschikt maakt voor filtratie van chemische processen of steriel lucht filtratie.  Het PTFE-membraan in een volledig polypropyleen constructie biedt een uitstekende chemische compatibiliteit en een superieure doorstroming in vergelijking met andere membraancapsules. Het hydrofobe PTFE-membraan is bij uitstek geschikt voor agressieve chemicaliën, zoals zuren, basen en oplosmiddelen en Bovendien biedt de Ptfe capsule filter superieure stromings voor gasfiltratie en tankontluchtingstoepassingen. Alle filtercapsules zijn 100% getest op integriteit om filterprestaties te garanderen.

 

Bioreactoren Filters:

De Borsocap SIP Capsule is speciaal ontworpen voor gebruik in bioreactoren. Het is een een PTFE membrane filter capsule welke insitu gestilariseerd kan worden. Het Borsocap SIP Filter capsule is gemaakt van hydrofoob PTFE membraan en  ontworpen om micro-organismen en andere deeltjes en organisme uit lucht of gas te verwijderen, Het filter is gemaakt van speciaal zeer sterke materialen en is hierdoor bestand tegen hoge temperaturen. De zeer sterke en drukvaste constructie zorgt ervoor dat de BorsoCAP-SIP geschikt is voor hoge druk en temperatuur en hierdoor is steaming in place doormiddel van  hoge druk stoom insitu mogelijk. Het Borsocap SIP filter is bijzonder nuttig in bioreactor toepassingen waarbij de cultuur gevoelig is voor micro-organismen en andere verontreinigingen en waarbij het belangrijk is om de hele proces steriel te houden. Doordat het filter geschikt is voor steaming in place (SIP-systeem) hoeft het filter niet los gekoppeld te worden en is er ook geen veel duurder RVS filterhuis nodig. Wat resulteerd in veel veiliger, goedkoper, minder kans op besmettingen en effiecenter werken. 

Naast Bioreactoren kan de Borsocap SIP capsule filter ook gebruikt worden in toepassingen zoals celcultuur, fermentatie en downstream verwerking, omdat ze een betrouwbare en efficiënte oplossing bieden voor het steriliseren en zuiveren van vloeistoffen en gassen.

The BorsoCap-SIP  inline steam sterilisable, high pressure sterile air capsules can retro fit Pall Novasip™.

 

Dit is ons alternatief voor de volgende producten