BorsoPes-Aqua

BorsoPes-Aqua

De BorsoPES-Aqua is een PES (polyethersulphone) membraan filterkaars. De BorsoPes-Aqua Membraan Filterkaars is beschikbaar in micronages 0.04 micron, 0.1 micron, 0.2 micron. Het is ontworpen voor toepassingen zoals het verwijderen van micro-organismen of ultrafijne deeltjes. Dit is een perfecte filterkaars voor water filtratie.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de telefoon of e-mail

Meer informatie

Materiaal Polyetersulfone
Toepassing Water, Voedingsmiddelen en drank
Soort Membraanfilterkaars
Diameter 70mm (2,8'')
Cartridge lenght 254mm (10”), 508mm (20”), 762mm (30”), 1016mm (40”)
Micron 0.04, 0.1, 0.2, 0.45, 0.65, 1.2
Adapters Doe / Double open end, Code 3 / Single open end with Flat closed and external 222 o-rings, Code 7 / Single open end with Fin end, 2 locking tabs and external 226 O-ring, Code 8 / Single open end with fin end and external 222 O-rings
Cartridge treatment Standard - Cleand and Flushed with pyrogen-free water. , Rinsed - Ultra-clean, pulse flushed to give a system resistivity of 18MΩ.cm
Seals Ethylene Propylene, Viton, Nitrile, FEP Encapsulate Viton, FEP Encapsulate Silicon

Product bijlagen / Datasheet

BorsoPes_Aqua (439.52 kB)

Omschrijving / BorsoPes-Aqua

De BorsoPES-Aqua is een PES (polyethersulphone) membraan filterkaars. De BorsoPes-Aqua Membraan Filterkaars is beschikbaar in micronages 0.04 micron, 0.1 micron, 0.2 micron.
Het is ontworpen voor toepassingen zoals het verwijderen van micro-organismen of ultrafijne deeltjes. Dit is een perfecte filterkaars voor water filtratie.

Polyethersulfone (PES) membraanfilters zijn een uitstekende keuze voor een breed scala aan filtratie-applicaties.

Polyethersulphone filterkaarsen hebben een:

  • Hoge stromingssnelheden: PES-membraanfilters hebben een hoge oppervlakte en zijn zeer poreus, wat ze in staat stelt om snel en efficiënt grote hoeveelheden vloeistof te filteren.
  • Uitstekende filtratieprestaties: PES-membraanfilters staan bekend om hun hoge vuilopvangcapaciteit, wat betekent dat ze kleine deeltjes en verontreinigingen effectief kunnen filteren.
  • Lange levensduur: PES-membraanfilters zijn duurzaam en bestand tegen chemische aanvallen, wat betekent dat ze lang meegaan voordat ze vervangen moeten worden.
  • Breed scala aan ffijnheden beschikbaar: PES-membraanfilters zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan poreuze maten, wat u de mogelijkheid biedt om de juiste filter voor uw specifieke toepassing te kiezen.
  •  Veelzijdigheid: PES-membraanfilters zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder waterfiltratie, luchtzuivering en farmaceutische productie.
  • Chemische bestendigheid: PES-membraanfilters zijn bestand tegen veel chemicaliën, wat ze geschikt maakt voor gebruik in strenge omgevingen

Samengevat bieden PES-membraanfilters een hoogwaardige, duurzame en efficiënte oplossing voor een breed scala aan filtratiebehoeften. Ze zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en effectief filterproduct.

 

Materials of Manufacture​
 Filter media: Polyethersulphone
Membrane support: Polypropylene
Irrigation mesh (support): Polypropylene
Drainage Layer: Polypropylene
Inner core: Polypropylene
End fittings: Polypropylene
Outer Support: Polypropylene
Support ring: Stainless steel

 

Dit is ons alternatief voor de volgende producten