BorsoSpun Big Blue

BorsoSpun Big Blue

Een polypropyleen Big blue meltblown filterkaars.  Deze filterkaars hebben een diameter van 11,4cm waardoor ze een hoge flow aan kunnen in een compact ontwerp. Deze dieptefilterkaars is uitermate geschikt voor producten met een variatie aan deeltjesgrootten.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de telefoon of e-mail

Meer informatie

Materiaal Nylon, Polypropyleen, Polyester
Toepassing Water, Voedingsmiddelen en drank, Chemie, Olie en gas, Automotive, Verf hars en coating
Soort Dieptefilterkaars
Cartridge lenght 254mm (10”), 508mm (20”)
Micron 0.5, 1, 5, 10, 20, 25, 30, 50, 100, 125, 200
Adapters Doe / Double open end
Afmeting BIG Bleu
Filter media Polypropyleen

Omschrijving / BorsoSpun Big Blue

Big Blue melt blown filterkaarsen zijn beschikbaar in 10 en 20 inch en hebben een diameter van 11,4 cm. Deze grotere diameter zorgt ervoor dat er een hogere flow mogelijk is en dat er meer vuil kan worden opgevangen ten opzichte van standaard filterkaarsen."

De Big Blue filters bieden verschillende voordelen. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  1. Uitstekende filtratieprestaties: Big Blue filters zijn ontworpen om een hoog filtratieniveau te bieden. Ze zijn in staat om diverse onzuiverheden en deeltjes, zoals sediment, roest, zand en modder, effectief uit het water te verwijderen. Dit resulteert in een verbeterde waterkwaliteit en helderder water.
  2. Hoge doorstromingssnelheid: De Big Blue filters zijn ontworpen met een grote filterbehuizing, wat zorgt voor een hogere doorstromingssnelheid van water.
  3. Duurzaamheid en lange levensduur: Big Blue filters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals polypropyleen, die bekendstaan om hun duurzaamheid en weerstand tegen chemische stoffen. Ze zijn bestand tegen slijtage en gaan lang mee, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn op de lange termijn.
  4. Brede toepasbaarheid: Big Blue filters zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder residentiële, commerciële en industriële omgevingen. Ze kunnen worden gebruikt voor het filteren van drinkwater, voorfiltratie in waterzuiveringsinstallaties, bescherming van HVAC-systemen en nog veel meer.
  5. Eenvoudige installatie en onderhoud: Big Blue filters zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor het vervangen van filterelementen een probleemloze taak is. Dit bespaart tijd en moeite bij het onderhouden van uw filtratiesysteem

Kortom, Big Blue filters bieden een effectieve en betrouwbare oplossing voor waterfiltratie, met voordelen zoals uitstekende filtratieprestaties, hoge doorstromingssnelheid, duurzaamheid en brede toepasbaarheid. Ze helpen de waterkwaliteit te verbeteren en verlengen de levensduur van apparatuur.

 

Dit is ons alternatief voor de volgende producten