Module Filterhuis

De Module filterhuizen van Van Borselen Filters zijn hoogwaardige roestvast staal en geschikt voor filtermodules en lenticulair filters, ontwikkeld en geproduceerd voor dagelijks gebruik. Het systeem is ontwikkeld zodat dieptefiltratie kan worden uitegevoerd zonder druppel verlies. Door de vele mogelijke opties op dit filterhuis is deze altijd optimaal uit te voeren voor uw specifieke toepassing. 

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de telefoon of e-mail

Maximaal 100 tekens

Meer informatie

Materiaal SS316
Toepassing Water, Voedingsmiddelen en drank, Chemie, Farmacie
Diameter 12", 16"
Ontwerp druk (BArG) 6, 10
O-ring EPDM, Viton, Silicone, FEP/VITON, FEP/SILICONE
Afwerking 0,4RA, 0,8 RA
Cellen 4, 8, 12, 16

Omschrijving / Module Filterhuis

Lenticular Module Filterhousing industrieel
De DISCSTAR™ is een hoogwaardig roestvast staal filterhuis geschikt voor filtermodules en lenticulair filters, ontwikkeld en geproduceerd voor dagelijks gebruik. Het systeem is ontwikkeld zodat dieptefiltratie kan worden gedaan zonder "drip loss". Door de vele mogelijke opties op dit filterhuis is deze altijd optimaal uit te voeren voor uw specifieke toepassing.

Lenticular module filterhousing  F en B
DISCSTAR™ G is geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddellen en dranken industrie. Denk aan wijn, bier, vruchtensappen, gedistileerd, suikers of thee.

Lenticular module filterhousing  Pharma
DISCSTAR™ P met tri-clamp connectie en door de farmaceutische industrie goedgekeurde kleppen en manometers is ideaal voor zeer gevoelige toepassingen in de gezondheid en farmaceutische toepassingen. Daarnaast ook voor biotech toepassingen (biomass removal), APIs, Injectie oplossingen en meer.

Behoefte aan deskundig advies?

Bel +31(0)793412314  of mail naar aanvraag@vanborselen.nl voor een scherpe aanbieding of advies op maat. U kunt ook hier gebruik maken van onze chat. Wij helpen u graag om uw dieptefiltratie - en separatieproces te verbeteren. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw behoeften bespreken en advies op maat bieden dat echt het verschil maakt voor uw bedrijf. Bij Van Borselen Filters gaan we verder dan alleen het leveren van producten; we bieden een ervaring die gebaseerd is op vertrouwen, deskundigheid en echte betrokkenheid bij uw succes. 

Dit is ons alternatief voor de volgende producten