Geplisseerde filters

Borsocrypto

De geplooide structuur van geplisseerde filters resulteert in een zeer groot filtratie oppervlakte in combinatie met een hoge vuilvangcapaciteit en stroomsnelheid. In verhouding met standaard filterkaarsen. Het geplooide oppervlakte zorgt ervoor dat de levensduur van dit type filterkaarsen veel langer is dan bijvoorbeeld cilidische filterkaarsen. De gepliseerde filterkaarsen van Van Borselen zijn te verkijgen in een absolute als nominale filtratie ratio en in veel verschillende fijnheden, lengtes en materialen. Doordat de filterkaarsen gemaakt worden met materialen welke EC en/of Fda goed gekeurd zijn kunnen de filters in een breed scale van toepassingen worden ingezet. 

 

Voor meer informatie neem contact op via de e-mail of telefoon

Geplisseerde filters
filterkaars water
BorsoCrypto Kaarsenfilter worden gebruikt voor de bestrijding van Cryptosporidium-ocysten in water dat gebruikt wordt in de voedingsmiddelen-, dranken- en de waterindustrie.
Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd Polypropyleen-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

Gepliseerd filter code 7/226+ fin
Een geplisseerd filter gemaakt van polypropyleen. Het filter heeft een absoluut ratio (Bèta 5000) en is te verkrijgen in verschillende fijnheden en lengtes.
Geplisseerd polypropyleen absoluut filterkaars
Een polypropyleen geplisseerde filterkaars die uit acht filterlagen bestaat. Deze acht lagen zorgen ervoor dat het filter uitermate geschikt is voor vloeistoffen met een grote diversiteit aan deeltjes.
Glasvezel filterkaarsen
Een glasvezelfilterkaars met een zeer groot geplisseerd oppervlakte dat zorgt voor een lage drukval bij hoge flows.
Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd PVDF membraan. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen.