Vent & Sterile Air Filters.

Van Borselen biedt een breed scala aan steriele filters. BorsoPTFE filtercartridge

Van Borselen biedt een volledig assortiment filters voor tanks en steriele luchtfilters, ideaal voor de farmaceutische, chemische en voedsel- en drankenindustrie. Onze filters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder PTFE en Glasvezel.

Voor meer informatie neem contact op via de e-mail of telefoon

Vent & Sterile Air Filters.
PTFE membraanfilterkaars
Een hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.
PTFE membrane filter gasses and Air.

Een dubbel laags hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.

BorsoTEF

BorsoTef is een geplisseerd PTFE-membraan filterkaars met PFA Binnen en buitenkern. Verkrijgbaar in 0.05 tot 10µm en in lengtes tot 40inch. 

PTFE mini  tank filter

PTFE-membraan filterkaars speciaal ontworpen voor het steriel beluchten en ontluchten van uw opslagtanks of voor gebruik als een vacuum break op uw autoclave.

beluchtingsfilter
Een tank beluchtings filter, met de P-BE filters kan 100% steriliteit worden gegarandeerd bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën of voedingsmiddelen.

Van Borselen biedt een breed scala aan steriel filter Cartridge gemaakt van ePTFE.

Van Borelen ePTFE Membraanfilters worden vervaardigd met een zeer hydofoob ePTFE membraan. Het steriel filter heeft een verbeterde ePTFE-membraan wat uitzonderlijk hoge gasstromen bij lage drukverschillen. 

Toepassingen:

  • Steriele procesgassen
  • Steriele ventfilter
  • Biotechnologie
  • Autoclaaf vents
  • Steriele Tanks
  • steriel filter

De steriel filters van Van Borselen zijn te verkrijgen in veel verschillende, micronages, materialen en lengtes. 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor de filtratie van lucht in je proces, dan zijn Vent filters en steriele luchtfilters de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Deze filters zijn ontworpen om de lucht te zuiveren en te beschermen tegen verontreinigingen, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en het risico op besmetting wordt verminderd.

Vent filters zijn speciaal ontworpen om de ventilatieopeningen van tanks, vaten en andere apparatuur te beschermen tegen verontreinigingen zoals stof en vuil. Deze filters worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en drankenindustrieën om de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren. Vent filters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat ze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van je bedrijf.

Steriele luchtfilters zijn ontworpen om de lucht in een gecontroleerde omgeving te zuiveren en te steriliseren. Deze filters worden gebruikt in de farmaceutische, biotech- en gezondheidsindustrie om de kwaliteit van producten en processen te waarborgen. Steriele luchtfilters zijn verkrijgbaar in verschillende types en configuraties, zoals HEPA-filters en ULPA-filters, om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Bij Van Borselen Filters bieden we een breed scala aan Vent filters en steriele luchtfilters, ontworpen om aan de unieke behoeften van elke industrie te voldoen. Onze filters zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een optimale filtratie te bieden, terwijl de luchtstroom behouden blijft. Neem vandaag nog contact op met ons team van deskundige technici om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met onze hoogwaardige Vent filters en steriele luchtfilters.