Verschillende industriële toepassingen kunnen verschillende eisen stellen aan apparatuur en filtermedia. Daarom heeft Van Borselen de unieke Pall FSI X100 Convertible Filter Housing. Het sterke, lichtgewicht en zuinige filterhuis is bestand tegen een breed scala aan chemicaliën en kan eenvoudig worden omgezet van filterzak gebruik naar filterkaarsen. Het stelt de gebruiker in staat om het filtermedium en de constructie te kiezen die precies passen bij zijn of haar specifieke behoeften.

De Pall FSI X100 is gemaakt van lichtgewicht polypropyleen, met een UV-remmer voor duurzaamheid in alle weersomstandigheden. Het speciaal ontworpen deksel met schroefdraad maakt het mogelijk om te verzegelen en af te sluiten zonder dat er ander gereedschap nodig is. 

Wij kunnen de X100B en X100C filterhuizen vervangen en hebben ook de originele reserveonderdelen.

Polypropyleen X100 filterhuis

Het X100 filterhuis gemaakt van versterkt polypropleen en is ideaal voor applicaties waar RVS niet geschikt voor is. Het filterhuis is zowel geschikt voor filterkaarsen en filterzakken.

x100 filterkaarsen
Filterkaarsen type X100, deze polypropyleen filterkaarsen passen zowel in de originelen X100 filterhuizen als in de nieuwe X100 filterhuizen. verkrijgbaar in fijnheden vanaf 1um tot 100 micron.