Microklean & Pall HI-V resin filterkaarsen

3M & Pall stoppen met de productie van de MicroKlean en de Pall HI-V Resin filterkaarsen. Van Borselen filters heeft het alternatief op Beide type elementen.
Microklean & Pall HI-V resin filterkaarsen

3M & Pall stoppen met de productie van de MicroKlean en de Pall HI-V Resin filterkaarsen. Van Borselen Filters levert op de Microklean en Pall HI-V alternatieven Filterkaarsen

Pall en 3M hebben te kennen gegeven geen Resin bonden filterskaarsen meer te produceren. Dit betekend dat ze stoppen met de Pall HI-V filterkaarsen en de 3M MicroKlean Filterkaarsen. 

Van Borselen filters heeft het alternatief op Beide type elementen. 
Van Borselen Filters Resin Bonded Cartridge filters worden geproduceerd middels een geavanceerd productieproces, hierdoor krijgt het filter een extreem rigide structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat het filter zeer goed bestand is tegen extreme viscositeit en temperatuur zonder dat het filter vervormt of klap. De BorsoKlean filterkaarsen zijn te verkrijgen in een polyester en een acrylic media.

De BorsoKlean Grooved is het alternatief op:

  • MicroKlean Filterkaarsen
  • Pall HI-V Filterkaarsen
  • Parker Probond filterkaarsen
  • Eaton Lofclean

Wilt u meer informatie klik hier of voor een gratis sample klik hier

Glasvezel resin filterkaarsen
Een glasvezel resin bonded filterkaars voor het filtreren van vloeistoffen in chemisch processen. Deze filterkaarsen zijn beschikbaar vanaf 1 t/m 200 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.
Resin Bonded filterkaarsen
Een Resin Bonded filterkaars welke beschikbaar is in verschillende fijnheden vanaf 1 tot 200 micron en in lengtes van 10 tot 40 inch.