Capsulefilters

Wij leveren BorsoCap-SIP

Capsule filters zijn complete filters welke direct tussen het leidingwerk geplaatst kan worden. Omdat een Capsule filters een filterbeguizing en filter in een is heeft u hiervoor geen extra filterhuizen nodig. Dit maakt capsule filters uitermate geschikt voor zeer kritisch toepasisingen.  De capsule filters zijn in verschillende groottes uitvoerbaar van 1 inch tot wel 30 inch lang. Dit geldt tevens voor de poriegrootte van het membraan deze kunnen variëren van 0.05 μm tot 100 micron en zijn in verschillende materialen verkrijgbaar zoals PES, PTFE, Nylon, Glasvezel, PP en andere materialen. 

 

Capsulefilters
Capsulefilters en capsule filter

BorsoCap PES capsulefilter  is een membraancapsule, voorzien van geplisseerd polyethersulfon-filtermateriaal.  Vekrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

Capsulefilter met een PTFE membraan

BorsoCap PTFE capsulefilter is een membraancapsule, voorzien van geplisseerd PTFE-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd Polypropyleen-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

FILTRODISC™ BIO SD

FILTRODISC™ BIO SD is het eerste dieptefilter met de voordelen van het alluviaal filtratie methode (cake or precoat) filtration technologie in een wegwerpbare vorm.

Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd PVDF membraan. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

BorsoCap-Sip a NovaSip alternative

BorsoCap-SIP capsulefilter is een PTFE membraancapsule, speciaal ontwikkeld voor het filtreren van steriele lucht en gas in bioframacutische toepassingen. De BorsoCap-Sip is een capsule filter welke inline gesteriliseerd kan worden met stoom. 

Van Borselen Filters biedt een breed assortiment point of use capsule filters voor vloeistoffen en gassen. De van Borselen capsule filters zijn verkrijgbaar in een breed scala aan media, eindaansluitingen en capsule filter afmetingen. Dit maakt een capsule filter de ideale oplossing van lab schaal productontwikkeling tot full scale productie. Door de brede range aan maatvoeringen kan een capsule filter makkelijk worden opgeschaald.  Van Borselen capsule filters zijn verkrijgbaar in Polypropyleen, glasvezel en nylon 6.6 voor bulk, grote batch en continue proces filtratie van vloeistoffen en gassen. Voor kritische toepassingen bieden wij capsules in PVDF, PES en PTFE.

Alle capsules worden gemaakt in een cleanroom-omgeving, microbieel beoordeeld en op integriteit getest vóór verpakking en verzending, en elk filter wordt geleverd met een kwaliteitscertificaat. Elk capsule filter bestaat uit een geplooid medium dat is afgedicht in een polypropyleen filterhuis. Alle van Borselen capsule filters zijn thermisch gelijmd, er wordt geen lijm gebruikt voor het lijmen.