Filterunits

Van Borselen Filters is gespecialiseerd in de levering van industriële filters, filterunits en separatoren.
Filterunits

Wij bieden een volledig assortiment filterunits voor diverse industrieën zoals voedingsmiddelen en dranken, olie en gas, automotive, de chemie, semiconductor et cetera.

De industrie stelt steeds hogere eisen aan filterunits, en Van Borselen levert de kwaliteitsproducten die daaraan voldoen.

Van Borselen filterunits zijn:

  • Leverbaar in: RVS 304, RVS 316
  • Grote range micronages
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes: 5”- <40”
  • Hoge temperaturen
  • Atex zone’s
  • En meer..

Van Borselen filterunits zijn op maat te maken zodat het filterunit altijd aan uw specifieke voldoet.

Voor meer informatie omtrent filterunits neemt u contact op met een van onze adviseurs.

Bekijk hier onze filterunits

Module Filterhuis

De Module filterhuizen van Van Borselen Filters zijn hoogwaardige roestvast staal filterhuis geschikt voor filtermodules en lenticulair filters, ontwikkeld en geproduceerd voor dagelijks gebruik. Het systeem is ontwikkeld zodat dieptefiltratie kan worden gedaan zonder "drip loss". Door de vele mogelijke opties op dit filterhuis is deze altijd optimaal uit te voeren voor uw specifieke toepassing. 

Horizontal Lenticular module Filter housing

De Horizontale filter module filterhuizen zijn beschikbaar voor 16" dubbel open lenticular modules met vlakke pakkingen (DOE). Deze filterbehuizing is gemaakt van rvs 316L en heeft een zeer robuust design, hierdoor is het geschikt voor dagelijks gebruik. Het gesloten systeem maakt dieptefiltratie mogelijk in een gesloten systeem. 

PVDF and Polypropyleen filterhuis Kunststof

Voor toepassingen waar corrosieve of chemische vloeistoffen gefilterd worden waar RvS niet geschikt is leveren wij PVDF of Polypropylene Filterkaarsen Filterhuizen. 

PVDF and Polypropyleen filterhuis Kunststof

Voor toepassingen waar corrosieve of chemische vloeistoffen gefilterd worden waar RvS niet geschikt is leveren wij PVDF of Polypropylene filterzakken filterhuizen.

Polypropyleen X100 filterhuis

Het X100 filterhuis gemaakt van versterkt polypropleen en is ideaal voor applicaties waar RVS niet geschikt voor is. Het filterhuis is zowel geschikt voor filterkaarsen en filterzakken.

Filterzakkenhuis met boutsluiting
Filterhuizen geschikt voor grootte 1 en grootte 2 filterzakken. Standaard geproduceerd in zeven bouwvormen en leverbaar in verschillende drukklasse en aansluiting op de in en uitlaat.
filterzakken huis meervoudig
De filterhuizen voor meerder filterzakken zijn te verkrijgen tot 12 filterzakken in één filterhuis. Dit maakt het filterhuis geschikt voor zeer hoge vloeistofstromen in een compact filterhuis. De filterhuizen kunnen naar wensen worden geproduceerd en worden geleverd in verschillende drukklasse en ATEX.
Zakkenfilterhuis size 1 tot en met 4

Zakkenfilterhuis gemaakt van 316L, verkrijgbaar in size 1 tot en met 4.. Het filterhuis is standaard leverbaar in 8 bouwvormen en met veel verschillende aansluitingen op de inlaat en uitlaat.

Sanitair kaarsenfilterhuis meervoudig
Filterkaarsen filterhuis met hygiënische afwerking van 0.4 of 0.8RA speciaal ontworpen voor de farmacie of voor de productie van voedingsmiddel en dranken. De filterhuizen zijn beschikbaar vanaf 3 filterkaarsen tot 144 stuks in verschillende lengtes tot 40inch. Naast de keuze voor het aantal filterkaarsen is er ook veel keuze in materiaal, drukklasse, en aansluitingen.
sanitaire filterhuizen 10, 20 en 30 inch
Filterkaarsen filterhuis met hygiënische afwerking van 0.4 of 0.8RA. Beschikbaar in een lente tot 40inch en in verschillende drukklasse, en aansluitingen op de in- en uitlaat.
Filterhuizen voor filterkaarsen
Industriële Filterhuizen geschikt voor filterkaarsen. In een filterhuis kunnen tot 144 filterkaarsen van 40inch geplaatst worden. Deze Industriële filterhuizen zijn beschikbaar in veel verschillende drukklasse, materialen en aansluitingen.
enkelvoudige filterhuizen VB-H-SR
Een RVS316 kaarsenfilterhuis geschikt voor één filterkaars, verkrijgbaar in 10, 20, 30 en 40inch. In het filterhuis kunnen zowel dubbel open eind filterkaars als filterkaarsen met een dubbele o-ring (code 3/222).
Perslucht en steriele lucht filterhuizen
De roestvrijstalen filterbehuizingen van Borso Comphousing, zijn verkrijgbaar in 18 verschillende maten en worden gebruikt voor de filtratie van perslucht en andere gassen.