Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen

Waterfiltratie

Waterfilters zijn er in overvloed, maar welke bereikt de beste resultaten en komen het dichtste bij uw wensen en eisen?


Dankzij zeer lange ervaring met proces en waterfiltratie is Van Borselen in staat een oplossing te bieden voor al uw waterfiltratie toepassingen. Waterfiltratie en behandeling is bij uitstek onze specialiteit. 

Door ons grote magazijn is levering binnen enkele uren veelal mogelijk. Van Borselen heeft zeer veel ervaring in het leveren van passende waterfilters en  systemen voor de productie van gezuiverd water, drinkwater filtratie, gemeentelijke wateren, beschermen van R.O. installaties en andere waterfilters. 

Deze ervaringen stellen ons in staat om in uw proces een optimale filtratie toe te passen. Daarnaast kunnen wij naar uw process kijken en advies geven op besparing op uw waterfilters. 
 

Enkele toepassingen

 

 • Voorfiltratie RO
 • Drinkwater filtratie
 • Steriele filtratie
 • Gemeentelijkwater filtratie
 • Zwembaden
 • Harsbedden
 • Demi water
 • Ultra puur water
 • Ont-chloren drinkwater
 • Zwembaden
 • En alle andere water filtratie toepassingen
 • waterfilters
Wij denken met u mee en ontwerpen een passend filtersysteem voor uw toepassing. Onze waterfilters worden gemaakt in cleaning room condities, de gebruikte materialen zijn FDA goedgekeurd. Validatiegegevens, foodcertificaten en supportdocumenten zijn beschikbaar. 

Kwaliteitscontroles

Onze fabrieken  zijn voorzien van ISO 9001-2008 certificaat. Onze producten zijn onafhankelijk getest en geverifieerd voor het effectief verwijderen van Cryptosporidium. 

De BoroSpun II R31 filters hebben een accreditatie voor gebruik in openbare water voorzieningen onder de Engelse regelgeving “Regulation 31 of the UK Water Supply (Water Quality) Regulations 2000” er zijn weinig producten op de markt welke deze hoge standaard hebben behaald.

Alle filters zijn voorzien van een barcode waardoor deze per batch volledig traceerbaar zijn.

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om zowel bij ons, onze fabrikanten en bij u op locatie te testen op product en proces.

Levering vanuit voorraad behoort tevens tot onze standaard waardoor wij een full service leverancier zijn voor al uw voedingsmiddelen toepassingen.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan of neem direct contact met ons op.
 

Waterfiltering

Ondanks dat wij in Nederland schoon water hebben is waterfiltering iets wat veel voorkomt. Waterfiltering of waterfiltratie kan je gebruiken om je water kalkvrij te krijgen, voor het ontgeuren van je water of voor het bacterie vrij maken van het water. Waterfiltering word ook vaak gebruikt in de voedingsmiddelen industrie om het water reuk en geurloos te krijgen voor de productie van het product.
Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715

Deze website gebruikt cookies. U kunt ze accepteren door op Ok te klikken